About

Wat wordt het nu?

We houden je nog even in spanning. Hou onze sociale kanalen in de gaten!
Sta je te popelen om iets te organiseren, kan je niet wachten? Je kan je ei kwijt via amaze@brugge.be

Wat blijft zeker? ‘Presented by’- en ‘Selected by’-voorstellingen kan je aan korting gaan bekijken. Sinds dit seizoen voor een standaardprijs van 7 euro. Jawel, 7 euro! Vergeet daarbij niet dat je 1 euro administratieve kost moet betalen, tenzij je boekt via In&Uit en je een jongerenpas van Brugge Leeft hebt.

Ook de last mintue-formule blijft bestaan. Voor alle andere voorstellingen geldt een 10%-korting vanaf 15 euro.

 

Wat was het vroeger?

aMAZe is de jongerencrew van Cultuurcentrum Brugge. Ze krijgen carte blanche en daar maken ze gretig gebruik van. Met hun jeugdig enthousiasme halen zij alles uit de kast -of eerder de MaZ- om hun leeftijdsgenoten te besmetten met hun culturele microbe. Ze organiseren, prospecteren, selecteren en … maken vrienden.

Onder het label ‘Presented by‘ programmeren ze zelf een 4-tal voorstellingen die ze geprospecteerd hebben. Laat je verrassen door hun ultieme keuze en de randanimatie die ze hierbij verzorgen. Ben je jonger dan 26 jaar, dan geniet je een 50%-korting!

Daarnaast selecteren zij voorstellingen die de vaste ploeg van Cultuurcentrum Brugge geprogrammeerd heeft, maar die zij aanprijzen bij hun leeftijdsgenoten. Dit onder het logo ‘Selected by‘. Ben je jonger dan 26 jaar, dan geniet je een 50%-korting!

Boek je bij In&Uit en heb je een jongerenpas van Brugge Leeft? Dan hoef je de administratieve kost van 1 euro niet te betalen.

En last, but not least: ben je meer een last minute persoon? Kijk dan vlug naar de doelgroepenkorting!

Komt het culturele beest in je naar boven en heb je zin om mee de boel op stelten te zetten? Ben je ouder dan 16 jaar maar jonger dan 26? Schrijf je hier in.

 

Advertenties