Gehoornde Man

2015 10 22_Gehoornde man_Rode Boom-Kurt Demey_circus

22 oktober 2015 – 20.00 uur – Magdalenazaal Brugge

Gehoornde Man – Rode Boom / Kurt Demey

Een tijdje geleden werd de laatste aflevering van The Mentalist uitgezonden. De manipulatieve trucjes van het charmante personage Patrick Jane maakten van de serie een kijkcijferkanon. Wie het ziet zitten om zelf eens het onderwerp te zijn van deze illusietechnieken, moet zeker naar Gehoornde Man komen kijken.

Beeldend kunstenaar en theatermaker Kurt Demey draagt hoorns op zijn rug. Als een surrealistische figuur manipuleert hij water en leest hij de gedachten van verschillende mensen uit het publiek. Hij weet welk cijfer je in je gedachten hebt en wat je gaat tekenen. De Gehoornde Man speelt met leugens en waarheden. Samen met de getalenteerde en eveneens gehoornde contrabassist Joris Vanvinckenroye creëert hij een bevreemdende wereld vol spanning en raadselachtige rituelen. Een niet te missen ervaring!

EXTRA!

Voor en na de voorstelling kun je in de foyer illusionist Anthony Holt aan het werk zien! Kom dus zeker op tijd én blijf nog even plakken na de voorstelling. Meer info op www.anthonyholt.be

Klik hier voor tickets!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s